Egna Koncept/ Ny Hemsida

Under titeln Egna Koncept kommer jag här att presentera lite egna ideèr om Älvdalen HC.

Redan nu har man en ganska bra hemsida, bättre än andra div III,II & I har i dagens läge. Men jag efterlyser mer info om matcherna, tränarens tankar, lag bilder, video klipp mm, och en enklare och snyggare design på den.

Här här min idé om hur sidan kunde ha sett ut, med lite önsketext på sidan inför för årets säsong. Företagen som är några av Älvdalens största kommer självklart att sponsra ÄHC!

Hoppas ni gillar den:

(Klicka på bilden för större bild)

Annonser

Posted on september 22, 2011, in Egna Koncept. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

 1. Hejhej. Det ser ju snyggt ut detta. Trevligt med någon som har bra idéer.

  Jag är webbmaster för ÄHCs sida nu och har tänkt lite i samma banor. Sidan är som du säger OK men det är en del som lever kvar sedan den tiden då ÄHCs sida låg på en telia webbserver med 10MB utrymme. Vi har nu gått över till en bättre lösning där mer och mer programmeras via PHP och MySQL.

  En grej som inte ändrats på länge är nyheterna och det är orsaken till att bilderna är så små och designen komplicerad. Vi har redan tänkt på ett konsept med större bilder, ungefär som du har. Men då nyheterna fortfarande fungerar har jag istället på sista tiden fokuserat på att fixa sådant som inte fungerade, t.ex. blocktider, inloggningen, och ÄHC-tipset, som nu är ordnat. Styrelsen vill också ha en ny och bättre sida, då den gamla inte fungerar längre.

  Annars tycker nog folk att sidan är bra men det som kan förbättras är väl snarare hur mycket den uppdateras. Där får helt enkelt kansliet jobba mer då jag bara sköter tekniken.

  De flesta av dina idéer kan i princip realiseras med lite reservation för tabell, då vår egen databas bara innehåller ÄHCs matcher och resultat.

  Annars har jag också tänkt på en bättre överskrift/bakgrund. Det är ju lätt att ändra. Den som du har använt är t.ex. snygg, är det något vi kan bruka till hemsidan? Om du vill får du också gärna skicka teckensnittet på titeln, då du funnit ett som är mycket mer passande än det som finns idag.

  Har du fler idéer är det bara att skriva en rad.

 2. Hej! Det åter bra det=), Teckensnittet jag använt heter BlueCake.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: